Vaihderatkaisu on nykyaikainen ja kustannustehokas pilvipalvelu, jolla hallitaan yrityksen kaikkea puheliikennettä tehokkaasti.
Näin varmistat laadukkaan asiakaspalvelun ja tavoitettavuuden.

 

 

Voit yhdistää saapuvat puhelut hyvin helposti ja nopeasti. Tilatieto kertoo sinulle onko henkilö vapaana vastaanottamaan puhelun.
Saat kaikille henkilökohtaisen vastaajan ja tarvittaessa vastaajan myös vaikka asiakaspalvelunumeronne taakse.
Asiakas voi puhelun aikana jättää soittopyynnön joko heti tai toivomanaan ajankohtana. Myös nettisivuilla voi jättää soittopyynnön tiettynä ajankohtana
Kukin näkee oman puheluerittelyn ja ryhmälokissa näet yleisiin numeroihin – esim. vaihde – tulleet puhelut. Ryhmälokissa voit määrittää itsellesi vastaamattoman puhelun tai näet onko joku jo soittanut vastaamattomaan puheluun.
Voit ohjata puheluita jonotilanteen mukaan tai aikaohjausten avulla. Voit vapaasti määritellä kuinka kauan ja kenellä esim. vaihteeseen tullut puhelu soi ja miten puhelu ohjautuu siitä eteenpäin. Puhelu voi esim. hälyttää määrätyssä järjestyksessä tai vaikka samaan aikaan useammalla.
Voit asettaa itsellesi tilatiedon useasta eri vaihtoehdosta (esim. poissa, lounas, lomalla) ja ohjata sinulle tulevat puhelut haluamallasi tavalla. Näet myös jos joku on kalenterin mukaan varattu tai esim. Teams-palaverissa.
 Voit seurata puhelumäärää, jonotusaikoja ja käytännössä mitä vain haluat. Saat halutessasi tiedon mikäli jonot ylittävät jonkin tietyn tavoitetason.
Numerovalinnoilla saadaan ohjattua puhelut oikealle ryhmälle tai henkilölle. Soittaja kuulee puhelussa esim. ”valitse yksi niin puhelu ohjautuu laskutukseen”.
Voit ajastaa puhelunsiirrot tai tiedotteet joko toistuvina tai poikkeustilanteiden mukaan (aukiolojat, arkipyhät, koulutukset jne.).
Voit valita työntekijäkohtaisesti tallennetaanko kaikki tulevat puhelut vai käytetäänkö tallentamista tarpeen mukaan, jolloin voit laitaa tallennuksen päälle ja pois kesken puhelun.
Integroimalla CRM-järjestelmäsi Soluno-vaihdepalveluun näet esimerkiksi kuka soittaa.
Voit käyttää Soluno vaihdepalvelua joko tietokone- (softapuhelin), mobiilisovelluksella tai IP-pöytäpuhelimella. MS-Teamsiin on myös saatavilla sovellus, jolloin voit käyttää MS-Teamsia softapuhelimena.